Δράσεις 2019

Τα μέλη του ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ έχουν σαν σκοπό την προβολή και προώθηση προϊόντων ιδιαίτερης προστιθέμενης αξίας, ονομασίας προέλευσης ή μη και να γνωστοποιήσουν στο καταναλωτικό κοινό νέους γαστρονομικούς προορισμούς με ιδιαιτερότητες στα πιάτα τους.

Η προβολή των γευστικών αυτών προτάσεων πραγματοποιείται μέσα από τα 5000 εστιατόρια τα οποία προμηθεύουν τα μέλη του Συνδέσμου μας με προϊόντα από ποικίλες περιοχές της Ελλάδας.

Η προσπάθεια μας για μεγαλύτερη επικοινωνία με το καταναλωτικό κοινό σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τους σχετιζόμενους με την ποιοτική γαστρονομία φορείς και την προώθηση  μέσα από αυτή τον νέων τουριστικών και πολιτιστικών διαδρομών καθιστά απαραίτητη τη διοργάνωση γαστρονομικού φόρουμ στην Ευρώπη.Στα πλαίσια αυτά έχουν γινει επαφές με το Υπουργείο Ανάπτυξης και τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου προκειμένου να δημιουργηθεί το εθνικό μητρώο γαστρονομίας.

Το φόρουμ αυτό θα είναι τριήμερο προβλέπεται να πραγματοποιηθεί χρονικά τον Οκτώβριο και θα στηριχθεί σε τρεις πυλώνες:Γαστρονομικός τουρισμός, Ελληνική μεσογειακή κουζίνα, Στήριξη χρηματοδοτικών εργαλείων.

Για το φόρουμ υπάρχει θερμό ενδιαφερον και από τη Γερμανία.Το εν λόγω φόρουμ θα είναι ένα μέσο προβολής  και ευρύτερων στοιχείων της Ελλάδας όπως των χαρακτηριστικών της οικονομίας και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, των οικονομικώ εξελίξεων και τάσεων, των κλάδων που παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές, των  καταναλωτικών συνηθειών και αναγκών  εισαγωγών, των κινήτρων για επενδύσεις, θέματα εμπορικών συναλλαγών, το τραπεζικό σύστημα, τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία κλπ.

Το e-mail σας*
CAPTCHA Image
κωδικός captcha*
   επαναφόρτωση

Joomla 3.0 templates. All rights reserved.