Ενδιαφέρον από την Ινδία για την γραβιερα Νάξου στη Foodexpo 2018

Για ακόμα μια φορά η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και τα προϊόντα της "κλέβουν" την παράσταση στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO.

indos graviera

Χιλιάδες κόσμου επισκέπτονται το περίπτερο της ΕΑΣ στην έκθεση, δοκιμάζουν γραβιέρα Νάξου και ξετρελαίνονται με τη γεύση της.

Το ίδιο συνέβη και με Ινδό chef της μεγάλης αλυσίδας ξενοδοχείων στην Ινδία PLAZA DELHI AIRPORT, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Ναξιώτικο προϊόν.

Σε ρεπορτάζ της Ελένης Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ο Ινδός chef εξέφρασε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τη γραβιέρα της ΕΑΣ τονίζοντας ότι θα ήθελε πολύ το ναξιώτικο τυρί να κυκλοφορεί στην Ινδία.

“Πιστεύω ότι αυτό το τυρί θα ταιριάξει πολύ με τις ινδικές σπεσιαλιτέ. Δεν έχει υπερβολική ένταση αλλά έχει μια ιδιαίτερη γεύση. Θα ήθελα πολύ να κυκλοφορήσει στην αγορά της Ινδίας όπως και η κοπανιστή» είπε.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ιάκωβος Βαλέρης σημείωσε στην κάμερα του ALPHA ότι οι Ινδοί... «Ξετρελάθηκαν και ήθελαν κι άλλο, κι άλλο...»!

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του ALPHA

«Δεν είναι ακριβή... είναι μονάκριβη»

kapounis expo antenna

Με αφορμή τη συμμετοχή της ΕΑΣ στη FOOD EXPO τα προϊόντα της γίνονται για ακόμα μια φορά θέμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών της χώρας.

Εκτός από τον ALPHA και ο ΑΝΤ1 φιλοξένησε την ΕΑΣ και τον πρόεδρό της, Δημήτρη Καπούνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

«Η γραβιέρα Νάξου είναι ένα από τα καλύτερα τυριά της Ελλάδας το οποίο δεν είναι ακριβό ....αλλά είναι μονάκριβο!» σημείωσε ο κ. Καπούνης και πρόσθεσε ότι η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, βοηθάει τον παραγωγό, και μέσα από τα προϊόντα της προβάλλει και το νησί της Νάξου.

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

Newsletter

Το e-mail σας*
CAPTCHA Image
κωδικός captcha*
   επαναφόρτωση


Joomla 3.0 templates. All rights reserved.